Законодавчі нововведення, практичні поради та підготовка до холодів — у новому Довіднику

Блок під заголовком новини 1Підпишіться на Telegram-канал Служба охорони праці. Новини! Оперативно й без зайвого шуму інформуємо про важливе

Не пропустіть новий номер електронного журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці»

image26

Підготовка до опалювального сезону: як запобігти нещасним випадкам

Своєчасно стежити за оновленням законодавчих та нормативних норм — це лише половина шляху до ефективної роботи служби з охорони праці. Щоб досягти найкращого результату, слід ще розуміти, як діяти у конкретних ситуаціях на підприємстві. 

Отримати фахове роз'яснення та практичні поради можна в електронному журналі  «Довідник спеціаліста з охорони праці». Тут зібрані не лише усі потрібні для роботи СОП оновлення, а й надані відповіді на актуальні питання.

Інструкція з охорони праці для оператора котельні Довідник спеціаліста з охорони праці

Також у журналі можна знайти зразки виробничої документації (зокрема, посадових інструкцій). 

У новому жовтневому номері Довідника ви можете знайти корисні поради щодо підготовки до опалювального сезону, нормативних документів, які набули чинності, забезпечення пожежної безпеки на складах. Також в електронному журналі наведені відповіді на питання щодо організації роботи котелень.

Дізнатися більше про організацію охорони праці, нові нормативні вимоги та їх впровадження можна в електронному журналі «Довідник спеціаліста з охорони праці».

Любі читачі, команда Цифрового видавництва Експертус продовжує працювати і надавати вам професійну підтримку

У разі, якщо вам потрібні консультація експерта або відповідь на питання, передплатіть за спеціальною ціною електронний журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» або систему «Експертус Охорона праці» чи навчання на базових курсах Вищої школи Охорони праці

Медогляди водіїв транспортних засобів

 

додаток

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Інструкція з охорони праці для кухаря

Інструкція з охорони праці для кухаря є інструкцією за професією, що встановлює вимоги безпеки під час приготування їжі (страв) в умовах кухні. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
56022

Інструкція з охорони праці під час робіт з ручним електрифікованим інструментом

Інструкція з охорони праці під час роботи з електроінструментом — це нормативний документ, що визначає обов’язкові вимоги з ОП при використанні ручного електрифікованого інструменту. Завантажуйте інструкцію та адаптуйте її до потреб вашого підприємства.
31568

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді