Передплатники видань Експертус отримали безоплатний доступ до системи «Експертус»

Передплатникам Цифрового видавництва Експертус давно відомо, що передплачуючи видання, вони отримають не лише якісні фахові видання, а й численні подарунки — спецвипуски, календарі, тематичні CD та ін.

Передплатникам Цифрового видавництва Експертус давно відомо, що передплачуючи видання, вони отримають не лише якісні фахові видання, а й численні подарунки — спецвипуски, календарі, тематичні CD та ін.

Цього разу для передплатників ІІ півріччя 2014 року тематичний напрям «Експертус Охорона праці» підготував подарунок особливий та цінний.

Так, разом з вересневим числом журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці» кожен передплатник отримав персональний БЕЗОПЛАТНИЙ доступ до експертно-правової системи «Експертус Охорона праці» за тарифом «Лайт».

Для передплатників журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці», які отримали подарунок, будуть відкритими:

  • велика нормативна база з охорони праці завжди в актуалізованому стані
  • фахові новини галузі
  • електрона версія журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці». Тепер кожен випуск журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці» наші читачі будуть отримувати ще раніше. Адже електронна версія журналу в системі публікується НА ДВА ТИЖНІ РАНІШЕ ДРУКОВАНОЇ.

Термін дії доступу: по 31 грудня 2014 року.

Якщо спеціалісти з охорони праці не встигли з певних причин передплатити зазначені видання заздалегідь і не отримали свій подарунок, то спеціально для таких випадків у редакції діє сервіс ретропередплати. Він дає змогу оформити передплату на ІІ півріччя на обране видання та отримати не лише випуски видання, що вже вийшли друком у червні-вересні цього року, а і корисний подарунок.

Оформити передплату можна за номером 0 (44) 586-56-06 онлайн. 

Видавництво запевняє, що БЕЗОПЛАТНИЙ доступ до системи «Експертус: Охорона праці» за тарифом «Лайт» отримають усі передплатники ІІ півріччя журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заходи безпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями

Вимоги безпеки під час використання сонячних батарей – важливий аспект охорони праці. Про основні небезпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями, рекомендації щодо поводження з сонячними панелями та особливості дотримання вимог пожежної безпеки читайте у статті.
8

Наказ про створення служби охорони праці

Під час створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці. У статті ви знайдете приклад такого наказу та матимете змогу скачати його.
23673

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36705

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10536

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
32678

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді