Уряд пропонує створити у держадміністраціях підрозділи з цивільного захисту

Теми:
Кабінет Міністрів доповнив переліки структурних підрозділів обласної, Київської та Севастопольської міської, районної, районної в містах Києві та Севастополі державних адміністрацій ще одним структурним підрозділом — з питань цивільного захисту

Кабінет Міністрів доповнив переліки структурних підрозділів обласної, Київської та Севастопольської міської, районної, районної в містах Києві та Севастополі державних адміністрацій ще одним структурним підрозділом — з питань цивільного захисту. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додатки 1 і 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2012 р. № 606» від 16.03.2016 № 186.

Організація таких підрозділів необхідна для здійснення заходів щодо оповіщення та інформування населення про загрозу і виникнення надзвичайних ситуацій, укриття у захисних спорудах, евакуації, життєзабезпечення постраждалих, керівництва проведенням відновлювальних робіт та забезпечення сталої роботи суб'єктів господарювання у мирний час та в особливий період, передбачених статтею 19 Кодексу цивільного захисту України.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про проведення інструктажів з охорони праці

Перед проведенням інструктажів з охорони праці на підприємстві потрібно видати відповідний наказ. У статті ви знайдете зразок наказу про проведення інструктажів з охорони праці, підготовлений експертом.
77449

Наказ про результати атестації робочих місць

За результатами атестації робочих місць за умовами праці видається наказ про її результати. Скачайте готовий зразок наказу про результати атестації робочих місць та за потреби адаптуйте його до особливостей вашого підприємства.
23865

Спецодяг для кухарів

Кухаря забезпечують спецодягом, спецвзуттям та іншими санітарними засобами. Існують певні вимоги щодо розміру, матеріалів, крою такого одягу та особливостей його використання. Детальніше про спецодяг для кухарів – у статті.
25432

Навчання і перевірка знань з охорони праці працівників закладів освіти

Чинне законодавство вимагає, щоб працівники протягом трудової діяльності проходили навчання і перевірку знань з охорони праці та безпеки життєдіяльності. Про те, як організувати навчання і перевірку знань з охорони праці працівників закладів освіти, — далі у статті.
15162

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді