У період з 20 по 26 жовтня 2014 року на підприємствах України смертельно травмовано 5 осіб
У період з 20 по 26 жовтня 2014 року на підприємствах України смертельно травмовано 5 осіб:
- по 1 особі — на підприємствах Дніпропетровської, Київської, Львівської, Тернопільської та Херсонської областей.
Випадки травмування сталися:
- у соціально-культурній сфері та в агропромисловому комплексі загинуло по 2 особи;
- у машинобудуванні — 1 особа.
З початку жовтня на підприємствах України смертельно травмовано 30 осіб, 41 працівник загинув за аналогічний період 2013 року (зменшення на 11 випадків або на 27%).
За даними оперативного обліку з початку року на підприємствах України смертельно травмовано 401 особу, за аналогічний період 2013 року загинуло 428 осіб (зменшення на 27 випадків або на 6%).
Внаслідок ведення бойових дій з початку жовтня загинуло 5 осіб, з початку року — 51 особа.
За інформацією офіційної веб-сторінки Держгірпромнагляду України
Чи потрібно вносити інформацію про всі медичні огляди працівників? Яка відповідальність загрожує роботодавцю, якщо дані подані невчасно або не внесені взагалі?
Існує декілька способів, як організувати роботу працівників під час воєнного стану. Один із можливих варіантів — перевести працівників на дистанційну роботу. Дізнайтеся, як це зробити із дотриманням чинного законодавства.
Важливо не лише дотримуватися правил електробезпеки, а й знати про причини виникнення електротравм, яка дія електричного струму на організм людини, про умови ураження людини електричним струмом. Електробезпека на виробництві — докладно розповідаємо про всі нюанси у нашій статті.
Вступний інструктаж з охорони праці проводять для кожного, без винятку, працівника. Але цей вид інструктажу є обов'язковим не тільки для працівників. Про які особливості проведення вступного інструктажу потрібно знати — розповідає експерт
Масове використання генераторів стало сучасною реальністю в Україні. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу