За неподання звітності під час воєнного стану підприємства не штрафуватимуть, — Держстат

На час введення воєнного стану на території України за неподання органам державної статистики фінансової та статистичної звітності або за невчасне її подання адміністративні санкції застосовуватись не будуть.

Як надати домедичну допомогу в умовах військового стану

Таку інформацію Державна служба статистики України розмістила на своєму офіційному сайті.

Водночас у відомстві закликали респондентів, які можуть відзвітувати, зробити це вчасно, адже ці дані надзвичайно важливі.

За неподання звітності під час воєнного стану підприємства не штрафуватимуть

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про дорожньо-транспортну пригоду

Визначити заходи за результатами службового розслідування ДТП, що сталося з транспортним засобом підприємства, допоможе наказ про дорожньо-транспортну пригоду. Як його скласти — далі у статті.
57

Акт прийняття ліфта в експлуатацію

Зафіксувати результату технічного огляду і перевіряння ліфта допоможе Акт прийняття ліфта в експлуатацію. Скачайте готовий шаблон такого документа.
43

Дозвіл інженера з ОП на поновлення робіт

Інженер з охорони праці може видавати обов’язкові для виконання приписи та забороняти експлуатацію обладнання. Після усунення відповідних порушень зупинені роботи можуть бути поновлені з письмового дозволу інженера з охорони праці. Яким чином оформлюється дозвіл інженера з ОП на поновлення робіт — далі у статті.
19620

Добровільна пожежна дружина на підприємстві

З метою залучення працівників до проведення заходів щодо запобігання пожежам та організації їх гасіння на підприємствах можуть створюватись добровільні пожежні дружини. Який порядок їх створення? Як це питання регулюється законодавством?
24686

Бланк Акта про нещасний випадок невиробничого характеру

Як правильно скласти Акт про нещасний випадок невиробничого характеру за формою НТ, кому його надіслати та скільки років після закінчення розслідування зберігати? Читайте статтю, щоб не припуститися помилки.
66133

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді