Статті за темою Бланки та зразки

Заповнюємо Декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання
У статті ви знайдете бланк та приклад заповнення декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства та дізнаєтеся про порядок подання документа до відповідного дозвільного органу.
41046
Особиста картка обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ
Роботодавець зобов’язаний організувати на підприємстві належний облік і контроль за видачею у встановлені строки ЗІЗ працівникам. Видачу і повернення ЗІЗ потрібно обліковувати в особистій картці обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
37030
Наряд-допуск на виконання робіт підвищеної небезпеки
Що таке наряд-допуск на виконання робіт підвищеної небезпеки? Хто його видає і коли він потрібен? Яку форму бланка обрати та як правильно оформити? Відповіді на ці та інші питання — у статті. А також завантажуйте розроблений експертом бланк наряду допуску.
126580
Положення про навчання з питань охорони праці на підприємстві
Одним з основних документів з навчання і перевірки знань з питань охорони праці на підприємстві є Положення про навчання з питань охорони праці. Які вимоги до цього документа, хто його затверджує й узгоджує — дізнайтеся зі статті.
40800
Наряд-допуск на виконання робіт з підйомником
Роботи з підйомником, на виконання яких потрібен наряд-допуск, визначені у законодавстві. Однак роботодавець може розширити перелік таких робіт та затвердити його відповідним наказом. У статті розповімо, в яких випадках наряд-допуск на виконання робіт з підйомником обов’язковий і як правильно його заповнювати.
13218
Інструкції з охорони праці в навчальних закладах
Інструкції з охорони праці в закладі освіти — це локальні нормативно-правові акти, що визначають обов’язкові вимоги безпеки, яких повинні дотримувати працівники навчальних закладів. У статті ви знайдете зразки інструкцій з охорони праці в школі. За потреби адаптуйте їх до умов вашого навчального закладу
60399
Наказ про дорожньо-транспортну пригоду
Визначити заходи за результатами службового розслідування ДТП, що сталося з транспортним засобом підприємства, допоможе наказ про дорожньо-транспортну пригоду. Як його скласти — далі у статті.
243
Акт прийняття ліфта в експлуатацію
Зафіксувати результату технічного огляду і перевіряння ліфта допоможе Акт прийняття ліфта в експлуатацію. Скачайте готовий шаблон такого документа.
195
Дозвіл інженера з ОП на поновлення робіт
Інженер з охорони праці може видавати обов’язкові для виконання приписи та забороняти експлуатацію обладнання. Після усунення відповідних порушень зупинені роботи можуть бути поновлені з письмового дозволу інженера з охорони праці. Яким чином оформлюється дозвіл інженера з ОП на поновлення робіт — далі у статті.
20088
Добровільна пожежна дружина на підприємстві
З метою залучення працівників до проведення заходів щодо запобігання пожежам та організації їх гасіння на підприємствах можуть створюватись добровільні пожежні дружини. Який порядок їх створення? Як це питання регулюється законодавством?
25567