Статті за темою Бланки та зразки

Наказ про дорожньо-транспортну пригоду
Визначити заходи за результатами службового розслідування ДТП, що сталося з транспортним засобом підприємства, допоможе наказ про дорожньо-транспортну пригоду. Як його скласти — далі у статті.
59
Акт прийняття ліфта в експлуатацію
Зафіксувати результату технічного огляду і перевіряння ліфта допоможе Акт прийняття ліфта в експлуатацію. Скачайте готовий шаблон такого документа.
44
Дозвіл інженера з ОП на поновлення робіт
Інженер з охорони праці може видавати обов’язкові для виконання приписи та забороняти експлуатацію обладнання. Після усунення відповідних порушень зупинені роботи можуть бути поновлені з письмового дозволу інженера з охорони праці. Яким чином оформлюється дозвіл інженера з ОП на поновлення робіт — далі у статті.
19623
Добровільна пожежна дружина на підприємстві
З метою залучення працівників до проведення заходів щодо запобігання пожежам та організації їх гасіння на підприємствах можуть створюватись добровільні пожежні дружини. Який порядок їх створення? Як це питання регулюється законодавством?
24687
Бланк Акта про нещасний випадок невиробничого характеру
Як правильно скласти Акт про нещасний випадок невиробничого характеру за формою НТ, кому його надіслати та скільки років після закінчення розслідування зберігати? Читайте статтю, щоб не припуститися помилки.
66134
Журнал реєстрації інструктажів з безпеки руху
Ведення Журналу реєстрації інструктажів з безпеки руху — вимога законодавства. У статті ви можете скачати бланк Журналу реєстрації інструктажів з безпеки руху, а також приклад його заповнення.
15909
Зразок Програми вступного інструктажу з охорони праці
Що таке програма вступного інструктажу з охорони праці? Як скласти програму вступного інструктажу з охорони праці на підприємстві? Який перелік перелік питань вступного інструктажу розглядається в програмі? Щоб зекономити ваш час, пропонуємо скачати готовий зразок програми, розроблений експертом.
94600
Звіт про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1‑ПВ
Один раз на два роки юридичні особи зобов’язані звітувати про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1-ПВ. У 2023 році Держстат оновив форму звіту. Оновлений бланк, чинний у 2024 році, ви можете скачати у статті.
41355