Запрошуємо відвідати Другу міжрегіональну виставку-конференцію «Безпека. Захист. Охорона — 2016»!

Теми:
«Безпека. Захист. Охорона — 2016» — це єдина у південно-східній Україні виставка, метою якої є висвітлення питань безпеки та охорони, місце зустрічі державних установ, силових структур, консалтингових організацій з підприємцями, керівниками промислових підприємств та волонтерськими організаціями

Запрошуємо відвідати Другу міжрегіональну виставку-конференцію «Безпека. Захист. Охорона — 2016»!

Термін проведення:

22-23 квітня 2016 р.

Місце проведення:

м. Запоріжжя, виставковий центр «Козак-Палац»

(вул. Перемоги, 70-б)

Організатор:

Запорізька торгово-промислова палата 

Партнери заходу:

Головні управління ДСНС та МВС в Запорізькій області

«Безпека. Захист. Охорона — 2016» — це єдина у південно-східній Україні виставка, метою якої є висвітлення питань безпеки та охорони, місце зустрічі державних установ, силових структур, консалтингових організацій з підприємцями, керівниками промислових підприємств та волонтерськими організаціями.

У рамках виставки-конференції передбачені: 

проведення спеціалізованих експозицій засобів індивідуального захисту, спецодягу, транспорту спеціального призначення, систем охорони та сигналізації, засобів пожежної та техногенної безпеки, послуг охоронних та юридичних агенцій, зброї та засобів захисту від її дій, консалтингових компаній тощо;

  • конференції та окремі профільні семінари з питань охорони праці, пожежної безпеки та ліцензування, сучасних розробок у сфері приватного захисту та безпеки, інформаційної безпеки;
  • презентація новітніх систем охорони та сигналізації, засобів пожежної та техногенної безпеки, засобів індивідуального захисту, спецодягу, транспорту спеціального призначення, IT технологій;
  • демонстрація обладнання, техніки та спецодягу.

Запрошуємо всі компанії, що зацікавлені у розширенні своїх можливостей, до плідного співробітництва! 

Виставка працює 22-23 квітня з 10.00 до 17.00

Офіційне відкриття виставки – 22 квітня 2016 р. об 11.00.

Програма заходів – на сайті www.expo.zp.ua.

Оргкомітет:

(061) 213-50-26, (050) 486-25-76

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Організовуємо навчання з охорони праці посадових осіб

Для досягнення безперервного та безпечного стану виробничого процесу роботодавцю потрібно організувати відповідне навчання з питань охорони праці посадових осіб, трудові обов’язки яких пов’язані з загальною організацією здійснення робіт на підприємстві.
15552

Дотримання вимог охорони праці на елеваторах

Елеватори входять у новий сезон роботи в умовах війни. Поряд з небезпеками воєнного стану, періодичних обстрілів та аварійних відключень електроенергії на підприємства чатують і традиційні небезпеки. Тому роботодавцям необхідно забезпечити постійний нагляд за безпекою на робочих місцях та організовувати технологічний процес відповідно до вимог нормативно - правових актів з охорони праці (далі – НПАОП).
33

Заповнюємо журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці

Зі статті ви дізнаєтеся, як вести журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці, та які існують вимоги до заповнення журналу реєстрації інструктажів з охорони праці на робочому місці. Також ви зможете скачати бланк журналу та зразок його заповнення.
198662

Заповнюємо Декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання

У статті ви знайдете бланк та приклад заповнення декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства та дізнаєтеся про порядок подання документа до відповідного дозвільного органу.
41045

Особиста картка обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ

Роботодавець зобов’язаний організувати на підприємстві належний облік і контроль за видачею у встановлені строки ЗІЗ працівникам. Видачу і повернення ЗІЗ потрібно обліковувати в особистій картці обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
37030

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді