Тематичний рубрикатор в е-журналі «Довідник спеціаліста з охорони праці»

Теми:
Як в е-журналі швидко знайти статті за темами, що вас цікавлять?

В електронному журналі «Довідник спеціаліста з охорони праці» є Тематичний рубрикатор, за допомогою якого ви зможете швидко знайти статті за темами, що вас цікавлять. Для цього натисніть кнопку «Теми» і програма видасть публікації за темами з усього архіву.

Тематичний рубрикатор в е-журналі «Довідник спеціаліста з охорони праці»

Тематичний рубрикатор в е-журналі «Довідник спеціаліста з охорони праці»

Спробуйте е-журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» у новому форматі безплатно та без реєстрації 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як організувати адміністративно-громадський контроль за станом охорони праці

Одним із основних видів контролю за станом охорони праці на підприємстві є триступеневий адміністративно-громадський контроль. Хто та як має його організувати? Чи обов’язково всім підприємствам дотримуватись триступеневої схеми контролю, — роз'яснюємо у статті.
26282

Як експлуатувати газові балони

Безпечна експлуатація газових балонів залежить від багатьох чинників. У статті розповімо, як заповнювати, транспортувати та зберігати, як проводити техогляд, як навантажувати та розвантажувати балони з газами.
21058

Передрейсовий медичний огляд водіїв

Хто повинен проходити передрейсовий медичний огляд, хто має право проводити передрейсовий медичний огляд водіїв, а також які наслідки для керівників підприємств та медичних працівників за непроведення медоглядів. Відповіді на всі запитання у статті.
73368

Вимоги до розміщення вогнегасників

Як обрати місце для вогнегасника, як повісити вогнегасник, де та як розмістити його у транспорті. Про правила розміщення вогнегасників на підприємствах та транспортних засобах — далі у статті.
62860

Молоко або інші рівноцінні харчові продукти за роботу із шкідливими умовами праці

Працівникам, зайнятим на роботах зі шкідливими умовами праці законодавством передбачено безоплатну видачу молока або інших рівноцінних харчових продуктів. Як організувати та документувати видачу молока на підприємстві — дізнайтеся у статті.
17850

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді