Нагадуємо: «БЕЗПЕКА. ЗАХИСТ. ОХОРОНА-2016» — вже скоро!

Теми:
22-23 квітня у виставковому центрі «Козак-Палац» (Запоріжжня, вул. Перемоги, 70-Б) відбудеться друга міжрегіональна виставка-конференція «Безпека. Захист. Охорона-2016»

22-23 квітня у виставковому центрі «Козак-Палац» (Запоріжжня, вул. Перемоги, 70-Б) відбудеться друга міжрегіональна виставка-конференція «Безпека. Захист. Охорона-2016»

Проект, започаткований минулого року, підтвердив важливе соціальне значення обраної тематики, адже не тільки представляє широкий спектр продукції та послуг для комплексної безпеки у всіх сферах сучасного життя, але й підтримує патріотичні ініціативи українського бізнесу, громадських організацій, волонтерів, спрямовані на підтримку українського війська, підвищення його авторитету.

Організатори та партнери заходу:

Запорізька торгово-промислова палата

Головне управління ДСНС України в Запорізькій області

ГУНП в Запорізькій області

Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Запорізькій області

Український союз пожежної та техногенної безпеки

 

Серед основних розділів виставки - захист та охорона у приватному секторі та промисловості, послуги охоронних та юридичних агенцій, пожежна, техногенна безпека, охорона праці, інформаційні технології.

Запорізький обласний краєзнавчий музей представить фрагмент постійно діючої експозиції «АТО: війна за незалежність», що демонструє унікальні експонати з передової, особисті речі учасників АТО та є гідним вшануванням відданості й самопожертви українських воїнів.

Активну участь у виставці беруть волонтерські організації, що проінформують про реалізовані проекти допомоги армії та запросять до подальшої участі широку громадськість.

Сучасні знання та інформаційні технології

на сторожі безпечного життя

Під час насиченої ділової програми важливі пропозиції та рішення знайдуть для себе представники великих промислових підприємств, середнього та малого бізнесу, фінансово-кредитних установ, а також всі громадяни, які дбають про особисту безпеку.

Зокрема, конференції та окремі профільні семінари будуть присвячені питанням охорони праці та профілактики промислового травматизму, сучасним розробкам у сфері приватного захисту та безпеки, розробці концепції інформаційної безпеки підприємств, новим правилам і умовам ліцензування в сфері пожежної безпеки. До уваги спеціалістів – законодавчі зміни у галузі промислової безпеки, інформація щодо проведення навчання керівного складу та фахівців з цивільної оборони, систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення.

Про безпеку і зручність при роботі з документами і хмарними сервісами йтиме мова під час семінару від компанії «Бізнес Борщ», можливості першого мобільного додатку для екстреного виклику адвоката презентує адвокатське об'єднання «Юскутум».

Також під час виставки будуть працювати Консультаційні пункти управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Запорізькій області. Спеціалісти Фонду готові надати інформаційно-методичну допомогу з аспектів створення ефективної системи управління охороною праці на підприємстві, роз’яснення до норм Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», рекомендації щодо профілактики виробничого травматизму та професійних захворювань.

Перевірити свої знання у сфері охорони праці можна буде під час брейн-рингу від Запорізького обласного центру охорони праці.

Професіонали демонструють майстерність та надають практичні поради

Протягом роботи виставки відбуватиметься демонстрація спецтехніки МНС, підрозділів МВС України, кінологічних служб, пройдуть навчання з поведінки у надзвичайних ситуаціях, практикуми з надання медичної допомоги. Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при МВС України продемонструє спеціальне обладнання для пошуку та знешкодження вибухових пристроїв та проінформує відвідувачів про дії при виявленні небезпечних предметів.

Представники Поліції охорони на прикладі екіпажів «швидкої допомоги» продемонструють можливості спостереження за мобільними об’єктами з використанням технологій супутникової навігації GPS і радіозв’язку.

Спеціалізовані експозиції представлять магазин зброї «Діана», музей техніки «Фаетон», Smartmotion – безпілотні літальні апарати та послуги з технічного моніторингу, аерофотозйомки, військовий спецодяг та спорядження презентує компанія «Безпека комплекс», ергономічний спецодяг - «SIZENERGY», «Академія безпеки» - комплексні системи охорони, «Евотек» - системи відеоспостереження.

Компанія «Охоронний холдинг» продемонструє свої напрацювання у сфері фізичної та технічної охорони, інформаційної безпеки, протипожежного захисту та послуг систем супутникового моніторингу. «Оптима-Комплекс» - варіанти проектування, установки та обслуговування систем безпеки різного рівня складності.

Оргкомітет виставки:

Запорізька торгово-промислова палата, Атамас Олексій

тел. (061) 213-50-26, (091) 342-66-07

www.expo.zp.ua

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36592

Група з електробезпеки інженера з охорони праці

Робота інженера з охорони праці досить багатофункціональна і складна. Дізнайтеся, чи повинен інженер з охорони праці для виконання своїх обов'язків мати групу з електробезпеки?
9201

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10103

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
31747

Інструктажі з електробезпеки

Роботодавець зо­бо­в’я­заний регулярно вживати заходів безпеки, щоб унеможливити або мінімізувати ризики виникнення пожежі й ураження працівників електричним струмом. Один із головних заходів — проводити інструктажі, навчання та перевірку знань працівників із питань електробезпеки. Більше про інструктажі з електробезпеки — дізнайтеся зі статті.
15283

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді