Статті за темою Інструктажі з охорони праці

Особливості проведення повторного інструктажу з охорони праці
Повторний інструктаж з охорони праці: кому проводити, які матеріали використовувати під час занять, як правильно вчинити, якщо працівник перебував у відпустці або хворів у день проведення повторного інструктажу.
85227
Журнал реєстрації інструктажів з безпеки руху
Ведення Журналу реєстрації інструктажів з безпеки руху — вимога законодавства. У статті ви можете скачати бланк Журналу реєстрації інструктажів з безпеки руху, а також приклад його заповнення.
15884
Позаплановий інструктаж з охорони праці
В яких випадках з працівниками потрібно проводити позаплановий інструктаж з охорони праці та хто має право вимагати його проведення? З яких частин складається позаплановий інструктаж? Що буде, якщо працівник не пройде його? Відповіді — далі.
84629
Організація вступного інструктажу з питань охорони праці на підприємстві
Вступний інструктаж з охорони праці є обов’язковим для кожного, без винятку, працівника. Приступати до роботи, не прослухавши цей інструктаж, — заборонено. Про які особливості проведення вступного інструктажу з охорони праці на робочому місці потрібно знати — розповідає експерт.
140980
Відмітка про проходження вступного інструктажу
Відмітка про проходження вступного інструктажу з питань охорони праці на наказі про прийняття на роботу допоможе зафіксувати факт, що новоприйнятий працівник пройшов вступний інструктаж.
1846
Заповнюємо журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці
Зі статті ви дізнаєтеся, як вести журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці у 2023 / 2024 роках та які існують вимоги до заповнення журналу реєстрації інструктажів з охорони праці на робочому місці. Також ви зможете скачати бланк журналу та зразок його заповнення.
193205
Інструктажі з електробезпеки
Роботодавець зо­бо­в’я­заний регулярно вживати заходів безпеки, щоб унеможливити або мінімізувати ризики виникнення пожежі й ураження працівників електричним струмом. Один із головних заходів — проводити інструктажі, навчання та перевірку знань працівників із питань електробезпеки. Більше про інструктажі з електробезпеки — дізнайтеся зі статті.
14362