Статті за темою Допуск до роботи

Надомна робота в Україні: особливості оформлення
Щоб працівник мав право виконувати роботу віддалено, повинні бути створені необхідні умови праці. Дізнайтеся, як у 2024 році організувати надомну роботу з урахуванням вимог воєнного часу.
6676
Безпечна експлуатація АЗС
Автозаправні станції є об’єктами підвищеної небезпеки, тому існують чіткі вимоги до організації безпечної експлуатації АЗС. Ці вимоги стосуються, як будівництва АЗС, так і їх щоденної роботи. Також надзвичайно важливо мати готовий план дій у разі настання аварійної ситуації на АЗС, ймовірність настання якої під час війни зростає.
25454
Наряд-допуск на виконання робіт підвищеної небезпеки
Що таке наряд-допуск на виконання робіт підвищеної небезпеки? Хто його видає і коли він потрібен? Яку форму бланка обрати та як правильно оформити? Відповіді на ці та інші питання — у статті. А також скачуйте розроблений експертом бланк наряду допуску.
121295
Наряд-допуск на виконання вогневих робіт
В яких випадках потрібно оформлювати наряд-допуск на виконання тимчасових вогневих робіт, хто розробляє такий документ? Відповіді на ці питання ви знайдете у статті, а також зможете скачати бланк наряду-допуску на виконання вогневих робіт.
20830
Порядок відсторонення працівників від роботи в стані алкогольного, токсичного чи наркотичного сп’яніння
Як правомірно відсторонити працівника, котрий прийшов на роботу п’яним або вирішив прикластися до пляшки прямо на робочому місці? Шукайте відповіді у статті.
15215
Кваліфікаційні вимоги до інженера з охорони праці на будівництві
Під час зведення будівельних об’єктів інженер з ОП на будівництві повинен вжити заходи для запобігання впливу на працівників та сторонніх осіб небезпечних і шкідливих виробничих факторів. Детальніше про обов’язки інженера з охорони праці на будівництві — у статті.
8014
Наряд-допуск на виконання робіт з підйомником
Роботи з підйомником, на виконання яких потрібен наряд-допуск, визначені у законодавстві. Однак роботодавець може розширити перелік таких робіт та затвердити його відповідним наказом. У статті розповімо, в яких випадках наряд-допуск на виконання робіт з підйомником обов’язковий і як правильно його заповнювати.
12827
Допуск підрядників на територію замовника
До робіт на своїй території підприємства можуть залучати працівників сторонніх організацій — підрядників. Таке залучення відбувається на договірних умовах. Які документи має отримати підрядник, як правильно оформити допуск на територію підприємства? Відповідь на ці та інші запитання дає експерт.
9533