Наказ про створення служби охорони праці

Автор
юрист-практик, експерт з питань охорони праці
Під час створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці. У статті ви знайдете приклад такого наказу.

Як організувати роботу служби охорони праці

На підприємстві з кількістю працюючих 50 і більше осіб роботодавець повинен створити службу охорони праці. Так скеровує стаття 15 Закону про охорону праці.

Завдання СОП— запобігти нещасним випадкам, професійним захворюванням і аваріям на підприємстві у процесі трудової діяльності.

Пункт 1.2. Типового положення про службу охорони праці, затвердженого наказом Держнаглядохоронпраці України 15.11.2004 № 255, зобов’язує роботодавця розробити та затвердити Положення про службу охорони праці підприємства, визначити її структуру, чисельність, завдання та права працівників.

Для створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці на підприємстві. Скористайтесь зразком такого наказу, розробленим фахівцем з питань охорони праці.

Приклад наказу про створення служби охорони праці

Наказ про створення служби охорони праці



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді