Наказ про дорожньо-транспортну пригоду

UA RU
Визначити заходи за результатами службового розслідування ДТП, що сталося з транспортним засобом підприємства, допоможе наказ про дорожньо-транспортну пригоду. Як його скласти — далі у статті.

Службове розслідування ДТП проводять, щоб з’ясувати організаційно-технічні недоліки в роботі підприємства, які стали однією з причин ДТП, і визначити заходи, щоб усунути та запобігти їх виникненню.

Як проводити службове розслідування ДТП із транспортними засобами підприємства

Його проводить комісія підприємства, яку утворює своїм наказом керівник підприємства. Комісія взаємодіє з органами Патрульної поліції, Укртрансбезпеки, Держпраці, за потреби — з представниками інших установ та організацій. Під час розслідування комісія використовує матеріали, які отримала від них.

За результатами службового розслідування дорожньо-транспортної пригоди, на підставі зібраних матеріалів, щоб запобігти ДТП на підприємстві, видають наказ. Цим документом затверджують конкретні заходи, щоб поліпшити профілактичну роботу й запобігти порушенням Правил дорожнього руху, правил перевезень, інших нормативних документів із питань безпеки дорожнього руху та охорони праці.

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді