Перевірка пожежної безпеки на підприємстві

Автор
юрист-практик, експерт з питань охорони праці
Дізнайтеся, як підготуватися до пожежної перевірки та пройти її без фінансових втрат.

Перевірка пожежної безпеки на підприємстві

За протипожежною безпекою суб’єктів господарювання в Україні слідкує Державна служба надзвичайних ситуацій, яка здійснює перевірки відповідно до вимог Закону України від 05.04.2007 № 877-V «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності». Пожежну безпеку мають забезпечити власники й керівники суб’єктів господарювання.

Якщо підприємство порушило вимоги законодавства з питань техногенної і пожежної безпеки, посадові особи ДСНС, керуючись ст. 68 КЦЗ, застосовують санкції, визначені законом.

Що допоможе уникнути штрафів за пожежну безпеку

Як посилити протипожежний режим і підготуватися до перевірки

В умовах війни, надзвичайної ситуації чи карантину всім суб’єктам господарювання, зокрема й тим, які призупинили свою діяльність, необхідно посилити протипожежний режим на підприємстві. Як зробити це, не порушивши законодавство, знають викладачі Вищої Школи Охорони праці. Вони розробили для вас курс «Пожежна безпека на підприємстві».

Програма курсу складається з таких модулів:

Модуль 1. Обов’язки з пожежної безпеки та підготовка до перевірки

Модуль 2. Протипожежний режим на підприємстві

Модуль 3. Документація, навчання, інструктажі

Навчальну програму потрібно пройти від початку і до кінця та завершити тестуванням за модулями і підсумковим тестом.

Пожежна безпека на підприємстві

Станьте учасником навчання та отримайте бонуси

Як відбувається навчання

Щоб пройти курс, вам не потрібно нікуди їхати, а отже ви зекономите свій час та кошти. Навчання відбувається дистанційно, у зручний для Вас час та у зручному для Вас темпі. Проходити курс можна з будь-якого пристрою (телефон, планшет, ноутбук, стаціонарний комп’ютер).

Вища онлайн школа Охорони праці проводить навчання не лише з питань пожежної безпеки. Так, якщо ви хочете здобути нові знання про управління охороною праці на підприємстві, гігієну праці та здоров’я працівників, розслідування нещасних випадків на виробництві, прослухайте курс «Професійна сертифікація спеціалістів із охорони праці — 2023». Він буде корисний як новачкам, так і досвідченим працівникам — усім, хто пов'язаний з охороною праці та відповідає за безпеку та життя працівників на підприємстві.

Викладачі школи постійно актуалізують програми школи відповідно до змін у законодавстві, тому ви завжди можете бути впевнені в актуальності інформації.

перевірка пожежної безпеки на підприємстві


зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді