Журнал експлуатації трубопроводів

Скачайте зразок Журналу експлуатації трубопроводів, який використовується для фіксації несправностей і дефектів, виявлених під час оперативного контролю стану трубопроводів кисню.

Як організувати безпечну експлуатацію кисневого обладнання, трубопроводів з киснем, транспортування і зберігання кисневих балонів, визначають відповідно до Вимог безпеки та захисту здоров’я під час використання виробничого обладнання працівниками, затверджених наказом Мінсоцполітики від 28.12.2017 № 2072, та Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском, затверджених наказом Мінсоцполітики від 05.03.2018 № 333, інших нормативно-правових актів з охорони праці.

Нормативні акти й інші документи з охорони праці, які мають бути на підприємстві

Оперативний контроль стану трубопроводів кисню проводять не рідше ніж раз на місяць. Несправності й дефекти, що були виявлені під час проведення оперативного контролю, а також терміни та методи їх усунення заносять до Журналу експлуатації трубопроводів кисню. Нормативні документи не затверджують форму такого журналу. Тому радимо скористатися зразком, розробленим експертом.

Приклад заповнення Журналу експлуатації трубопроводів

Журнал експлуатації трубопроводів



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді