Практика розслідування нещасних випадків

Ліпше вчитися на чужих помилках, ніж на власних, особливо якщо від цього залежить життя та здоров’я ваших колег. Ознайомтеся з добіркою статей, де проаналізовано причини нещасних випадків та висновки комісії з розслідування. Переконайтеся, що на вашому підприємстві ймовірність виникнення подібних неприємних ситуацій мінімізована.

Для Вашої зручності статті на тему розслідування нещасних випадків на підприємстві зібрано в одній тематичці.

Практика розслідування нещасних випадків

Нещасний випадок з кухарями: практика розслідування

На підприємстві стався нещасний випадок через недосконалість технологічного процесу та залучення неповнолітнього до переміщення вантажу, вага якого перевищує граничні норми. Дізнайтеся більше про розслідування цього випадку зі статті з Довідника

Нещасний випадок зі столяром: практика розслідування

На підприємстві стався нещасний випадок через невиконання посадових обов’язків та неякісне розроблення інструкцій з охорони праці. Яких висновків дійшла комісія з розслідування та кого визнала винним.

Нещасний випадок з водієм: практика розслідування

На підприємстві стався нещасний випадок через невідповідність технологічного процесу вимогам безпеки, неякісне розроблення інструкцій з охорони праці. Яких висновків дійшла комісія з розслідування та кого визнала винним — читайте далі.

Нещасний випадок з монтажником: практика розслідування

На підприємстві стався смертельний нещасний випадок через недотримання законодавства про охорону праці під час робіт із підвищеною небезпекою. У статті розповімо, яких висновків дійшла комісія з розслідування та кого визнала винним.

Нещасний випадок на молокопереробному підприємстві: практика розслідування

На молокопереробному підприємстві стався смертельний нещасний випадок. Зі статті дізнаєтеся, які висновки зробила комісія зі спеціального розслідування та які важливі факти проґавила.

Розслідуйте нещасні випадки правильно



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді