Кошик знижок на Великдень: акція на передплату та навчання для спеціалістів з охорони праці

Блок під заголовком новини 1Підпишіться на Telegram-канал Служба охорони праці. Новини! Оперативно й без зайвого шуму інформуємо про важливе

Автор
головний редактор порталу «Служба охорони праці»
Передплатіть систему «Експертус Охорона праці» або «Довідник спеціаліста з охорони праці» та отримайте акційну пропозицію. Скористайтеся вигідною знижкою на навчання для спеціалістів з охорони праці

🐇 Забирай свій кошик знижок!

🌼 Ловлю свою знижку

Святкуємо Великдень разом та даруємо вам вигідні пропозиції та подарунки. Передплатіть та отримайте вигідну знижку 20% на:

Акція на передплату та навчання для спеціалістів з охорони праці

А також отримайте свою ексклюзивну знижку на програми від редакції Вищої школи охорони праці:

Назва програми 

Знижка, грн 

Професійна сертифікація спеціалістів із охорони праці — 2025

   20% 

Пожежна безпека на підприємстві

Система цивільного захисту на підприємстві — 2025

ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ НА НАВЧАННЯ

Ви маєте можливість навчатися у зручний для вас час, завантажувати додані до програми зразки документів, проходити тести та повною мірою використовувати переваги навчання.

Кошик знижок на Великдень


Пропозиція знижок і серця: вигідна передплата та навчання для фахівців охорони праціДізнайтеся подробиці про акційні умови передплати та навчання у менеджера за телефоном 0 800 21 23 12.


додаток

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Інструкція з охорони праці для кухаря

Інструкція з охорони праці для кухаря є інструкцією за професією, що встановлює вимоги безпеки під час приготування їжі (страв) в умовах кухні. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
56030

Інструкція з охорони праці під час робіт з ручним електрифікованим інструментом

Інструкція з охорони праці під час роботи з електроінструментом — це нормативний документ, що визначає обов’язкові вимоги з ОП при використанні ручного електрифікованого інструменту. Завантажуйте інструкцію та адаптуйте її до потреб вашого підприємства.
31577

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді