Визначено переможців фотоконкурсу «Кращий куточок (кабінет) охорони праці» від «Довідника спеціаліста з охорони праці»

Професійний конкурс «Кращий куточок (кабінет) охорони праці», оголошений у березні цього року, добіг кінця. Підсумки конкурсу підбито, і ми вітаємо його переможців!

Професійний конкурс «Кращий куточок (кабінет) охорони праці», оголошений у березні цього року, добіг кінця. Робіт надійшло багато — цікавих, неординарних, творчих. Ми ще раз впевнились, як сумлінно та з любов’ю ставитесь ви, шановні спеціалісти з охорони праці, до своєї роботи. До нас надійшли фотографії з усієї України, і кожен кабінет, кожен куточок неповторний. Безперечно, було дуже нелегко обрати кращих серед кращих. Ми пишаємося вами і бажаємо, щоб вашу роботу цінували!

Члени конкурсної комісії вирішили визначити переможців у двох категоріях: «Кращий куточок охорони праці» та «Кращий кабінет охорони праці».

Підсумки конкурсу підбито, і ми вітаємо його переможців!

Переможці у номінації «Кращий куточок охорони праці»:

  • 1 місце — АРСІРІЙ Тетяна Миколаївна, фахівець з охорони праці, Кіровоградська обл., с. Рівне
  • 2 місце — ПУРТОВА Лариса Анатоліївна, інженер з охорони праці, Донецька обл., м. Красноармійськ

Переможці у номінації «Кращий кабінет охорони праці»:

  • 1 місце — ПІСЕЦЬКА Майя Іванівна, начальник сектора охорони праці, м. Київ
  • 2 місце — ТОКІОЙ Наталя Юріївна, інженер з охорони праці, м. Херсон

Журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» нагороджує переможців подарунковими сертифікатами на придбання ювелірних виробів та продукції від мережі BROCARD.

Дякуємо всім за участь!

Редакція журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці» обов’язково зателефонує усім учасниками для поздоровлення, адже нагадуємо, що незалежно від перемоги, всі конкурсанти отримають приємні подарунки!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про створення служби охорони праці

Під час створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці. У статті ви знайдете приклад такого наказу та матимете змогу скачати його.
23640

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36702

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10500

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
32656

Інструктажі з пожежної безпеки: види, порядок проведення

Інструктажі з питань пожежної безпеки — один із найбільш ефективних заходів забезпечення пожежної безпеки на підприємстві. Зі статті ви дізнаєтеся про види протипожежних інструктажів, періодичність проведення інструктажів з пожежної безпеки та перевірку набутих знань.
163567

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді