Актуальні теми у серпневому номері «Довідника спеціаліста з охорони праці»

Автор
шеф-редактор Експертус Охорона праці
Користуйтесь журналом навіть під час відключень

Актуальні теми у серпневому номері «Довідника спеціаліста з охорони праці»

Читати свіжий номер

Шановні колеги! 

Ви — постійне джерело розвитку та вдосконалення «Довідника спеціаліста з охорони праці». Ваші запитання, пропозиції і зауваження надихають нас на нові теми, пошук цікавих форм подачі, розробку зразків документів. Ми навіть не здогадувалися, чим обернеться звичайний телефонний дзвінок до редакції. 

— Алло, добрий день! Підкажіть, будь ласка, це в шостому номері Довідника була відповідь на запитання щодо медогляду працівника, який пройшов його на попередньому місці роботи? 

— Так, є така. 

— Ой, ви не могли б мені її прочитати? 

— ???? 

— Та в нас світла немає, тому комп не працює, а мені терміново потрібно дізнатися відповідь. Будь ласочка, прочитайте! 

Звісно, ми допомогли читачці. А ще подумали: це ж непорядок, якщо передплатники за відсутності світла не можуть зайти в журнал. Тому ми зробили шпаргалку «Довідник спеціаліста з охорони праці» у смартфоні: як працювати без світла». Вона підкаже, як користуватися журналом навіть під час знеструмлення. 

Продовжуємо тему відключення електроенергії у статтях «Безпека праці під час відключення світла», «Як експлуатувати генератори безпечно для екології». Неодмінно стане в пригоді шпаргалка «Як правильно вмикати електроприлади після відключень»

Із погляду професійного розвитку будуть цікаві статті: 

Для інструктажів з пожежної безпеки скористайтеся відеоінструкцією «Як користуватися вогнегасниками», яку ви знайдете в електронному журналі. Окрім того, передплатники е-журналу отримають четверту частину ексклюзивного зразка Плану локалізації і ліквідації аварій та їх наслідків

Також виконуємо свою обіцянку й публікуємо відповіді на запитання, що надійшли під час вебінару «Отримання документів дозвільного характеру: алгоритм дій та поширені помилки»

У цьому номері на вас очікує ще чимало корисних матеріалів. Отже, читайте журнал, здобувайте нові знання. Адже бути в курсі всіх фахових новацій — обов’язок кожного професіонала.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Посадова інструкція фахівця з питань цивільного захисту

Інструкція фахівця з питань цивільного захисту відповідає вимогам Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників у сфері цивільного захисту України та набуває чинності з моменту затвердження.
47517

Наказ про проведення інструктажів з охорони праці

Перед проведенням інструктажів з охорони праці на підприємстві потрібно видати відповідний наказ. У статті ви знайдете зразок наказу про проведення інструктажів з охорони праці, підготовлений експертом.
77584

Наказ про встановлення доплат за несприятливі умови праці

Наказ про доплату за шкідливі умови праці допоможе встановити доплату за шкідливі умови праці, підтверджені під час атестації робочих місць за умовами праці. Скачайте зразок наказу про доплату за шкідливі умови праці.
13222

Програма навчання з охорони праці

Найважливіша інформація для роботодавців щодо організації навчання з охорони праці на підприємстві: тематичний план і програма навчання з питань охорони праці, документи, потрібні для проведення навчання та перевірки знань з ОП, нормативне регулювання.
50867

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді