Замовляйте «Експертус Охорона праці» за тарифом Сільвер на друге півріччя, а запитання експертам ставте вже ЗАРАЗ!

Теми:
Акційна пропозиція квітня — кожному, хто замовить та оплатить доступ до системи «Експертус Охорона праці» за тарифом Сільвер на друге півріччя 2016 року, редакція відкриє доступ до сервісу «Запитати експерта» одразу!

Акційна пропозиція квітня — кожному, хто замовить та оплатить доступ до системи «Експертус Охорона праці» за тарифом Сільвер на друге півріччя 2016 року, редакція відкриє доступ до сервісу «Запитати експерта» одразу!

Отож, поспішаємо:

  • якщо Ви ще не користуєтесь системою, оплачуйте доступ до системи на друге півріччя, а користуйтесь системою та усіма її сервісами вже зараз;

або

  • якщо Ви вже зареєстрований користувач за тарифом Лайт на перше півріччя, радимо замовити доступ до системи за тарифом Сільвер на друге півріччя та отримати додатково доступ до сервісу «Запитати експерта» у першому;

Замовити доступ на друге півріччя

  • якщо ж Ви вже замовили доступ до системи на рік, можна лише доплатити різницю тарифів тільки на друге півріччя, а в першому користуйтеся сервісом безкоштовно! (звертайтеся безпосередньо у видавництво: 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback)

За допомогою сервісу «Запитати експерта» ви зможете отримати кваліфіковану розгорнуту відповідь від експертів системи саме на ваше запитання з роз’ясненнями та посиланнями на нормативні акти.

Протягом семи робочих днів експерти системи розглянуть ваше запитання і нададуть рекомендації щодо застосування норм законодавства в такій робочій ситуації. Відповідь Ви отримаєте на електронну пошту.

Якщо робоча ситуація потребує залучення фахівців профільних державних органів, підготовка експертного висновку може зайняти більше семи робочих днів, про що ми повідомимо Вам електронною поштою.

Більше про можливості системи можна прочитати у розділі «Наші видання».

Якщо Вас зацікавила пропозиція — замовляйте доступ до системи на друге півріччя за тарифом Сільвер. Це можна зробити онлайн або у видавництві: 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback), peredplata@Експертус.com.ua

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про проведення інструктажів з охорони праці

Перед проведенням інструктажів з охорони праці на підприємстві потрібно видати відповідний наказ. У статті ви знайдете зразок наказу про проведення інструктажів з охорони праці, підготовлений експертом.
77449

Наказ про результати атестації робочих місць

За результатами атестації робочих місць за умовами праці видається наказ про її результати. Скачайте готовий зразок наказу про результати атестації робочих місць та за потреби адаптуйте його до особливостей вашого підприємства.
23865

Спецодяг для кухарів

Кухаря забезпечують спецодягом, спецвзуттям та іншими санітарними засобами. Існують певні вимоги щодо розміру, матеріалів, крою такого одягу та особливостей його використання. Детальніше про спецодяг для кухарів – у статті.
25431

Навчання і перевірка знань з охорони праці працівників закладів освіти

Чинне законодавство вимагає, щоб працівники протягом трудової діяльності проходили навчання і перевірку знань з охорони праці та безпеки життєдіяльності. Про те, як організувати навчання і перевірку знань з охорони праці працівників закладів освіти, — далі у статті.
15162

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді