V Ювілейний Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині — здоров'я нації»

14 – 16 жовтня 2014 року у м. Києві (ВЦ «КиївЕкспоПлаза») відбудеться V Ювілейний Міжнародний медичний форум — масштабний комплексний захід інноваційного напрямку галузі охорони здоров'я України, який об'єднує науково-практичну програму, школи, виставки та спеціалізовані експозиції і створює міжнародну платформу для обміну досвідом та підвищення кваліфікації фахівців охорони здоров'я.

14 – 16 жовтня 2014 року у м. Києві (ВЦ «КиївЕкспоПлаза») відбудеться V Ювілейний Міжнародний медичний форум — масштабний комплексний захід інноваційного напрямку галузі охорони здоров'я України, який об'єднує науково-практичну програму, школи, виставки та спеціалізовані експозиції і створює міжнародну платформу для обміну досвідом та підвищення кваліфікації фахівців охорони здоров'я.

Організатори Форуму — Національна академія медичних наук України, Національна академія наук України, Компанія LMT. За підтримки Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства охорони здоров’я АР Крим, Державної служби України з лікарських засобів, Державної санітарно-епідеміологічної служби України і при сприянні медичних асоціацій, громадських об'єднань, вищих навчальних медичних закладів України, соціальних фондів. 

Форум об'єднує ІІІ Міжнародний медичний конгрес «Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров’я України», який внесено до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів і науково-практичних конференцій, що проводять в 2014 році», затверджено НАМН і МОЗ України.

 Тематичні напрями Конгресу:

- Організація та управління охороною здоров'я
- Лабораторна медицина
- Медична радіологія
- Терапія: алергологія, анестезіологія, гастроентерологія, геріатрія, дерматовенерологія, дієтологія, ендокринологія, ендоскопія, імунологія, інфекційні хвороби, кардіологія, неврологія, нефрологія, урологія, офтальмологія, пульмонологія, функціональна діагностика
- Фізіотерапія та реабілітація
- Сімейна медицина
- Медицина невідкладних станів
- Хірургія та нейрохірургія
- Онкологія
- Ортопедія та травматологія
- Гематологія та трансфузіологія
- Педіатрія, акушерство та гінекологія
- Організація та управління фармацією, клінічна фармація
- Епідеміологія, мікробіологія, вірусологія, бактеріологія
- Естетична медицина: дерматологія,  дерматокосметологія, пластична хірургія
- Стоматологія

Детальна інформація про форум та його структуру.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заходи безпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями

Вимоги безпеки під час використання сонячних батарей – важливий аспект охорони праці. Про основні небезпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями, рекомендації щодо поводження з сонячними панелями та особливості дотримання вимог пожежної безпеки читайте у статті.
8

Наказ про створення служби охорони праці

Під час створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці. У статті ви знайдете приклад такого наказу та матимете змогу скачати його.
23674

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36705

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10536

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
32682

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді