Мораторій на перевірки — вільний вибір!

Як відомо, до кінця 2014 року введено мораторій на перевірки підприємств контролюючими органами, окрім органів ДФСУ. Такий мораторій дає шанс обирати професійні видання для інженерів з охорони праці без тиску та на власний розсуд

Як відомо, до кінця 2014 року введено мораторій на перевірки підприємств контролюючими органами, окрім органів ДФСУ.

Такий мораторій дає шанс обирати професійні видання для інженерів з охорони праці без тиску та на власний розсуд. Ми гарантуємо, що ставши читачем журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці», Ви отримуватиме тільки практичну та корисну інформацію, яка знадобиться Вам у роботі.

«Довідник спеціаліста з охорони праці» виступає тією сполучною ланкою, яка дозволяє бути в курсі всіх новин галузі охорони праці.

Щомісяця на сторінках видання — поєднання теорії з практикою; коментарі наших експертів; відповіді на запитання; моніторинг законодавства; покрокові алгоритми; організація роботи з охорони праці; розслідування нещасних випадків; підготовка до перевірок; атестація робочих місць; пожежна безпека; зразки інструкцій; тестові малюнки.

Аби переконатися у якості журналу, пропонуємо переглянути  БЕЗКОШТОВНИЙ презентаційний номер.

З 1 січня 2015 року журнал можна замовити разом із системою «Експертус Охорона праці»:

  • велика нормативна база з охорони праці завжди в актуальному стані
  • фахові новини галузі
  • електронна версія журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці»
  • легко зберігати та друкувати обрані матеріали (або фрагменти матеріалів)

 Завантажити рахунок

Будемо раді бачити Вас нашими редакційними передплатниками!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заходи безпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями

Вимоги безпеки під час використання сонячних батарей – важливий аспект охорони праці. Про основні небезпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями, рекомендації щодо поводження з сонячними панелями та особливості дотримання вимог пожежної безпеки читайте у статті.
23

Наказ про створення служби охорони праці

Під час створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці. У статті ви знайдете приклад такого наказу та матимете змогу скачати його.
23684

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36707

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10548

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
32695

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді