Для чого Експертус спеціалісту з охорони праці?

Скористайтеся безоплатним ДЕМО-ДОСТУПом до «Експертус Охорона праці» на сайті системи — три дні вільного доступу до системи, щоб переконатися в її користі.

Працюєте у сфері охорони праці вже багато років і не потребуєте якихось підказок?

Не уявляєте, що дасть Вам така система, як «Експертус Охорона праці», адже і так працюється нормально?

Спробуємо познайомити Вас із системою, яка все ж зможе зацікавити справжнього спеціаліста, а також дасть змогу полегшити щоденну працю та витрачати значно менше часу на рутинний пошук документів та змін.

Які переваги Ви отримаєте з «Експертус Охорона праці»?

Головна цінність системи — актуальна нормативно-правова база з охорони праці.
 

ЩО ОЗНАЧАЄ «АКТУАЛЬНА»?

Матеріали системи завжди підтримуються в актуальному стані. Про всі зміни в нормативних документах Ви дізнаєтеся першими завдяки переліку оновлень у системі.

У кожному оновленому документі зазначено останню дату внесення змін. Також Ви завжди можете переглянути не лише актуальні, а й усі попередні редакції документів.

ЩО ЦЕ ВАМ ДАЄ?

Завдяки оперативному оновленню нормативно-правової бази Ви:

1. Будете впевнені в інформації, з якою працюєте. Вам більше не доведеться витрачати час на перевірку актуальності нормативних документів, які зберігаєте в шафі або колись завантажили з інтернету.

2. Не боятиметеся перевірок. Частішають випадки, коли зміни в законодавстві з охорони праці надходять із запізненням або не доходять взагалі, а при перевірках через це виявляються порушення… Ви ж зможете про це не хвилюватися.

3. Заощадите час на пошук документів. Розробляючи систему, наші експерти подбали про те, щоб у ній було саме те, що Вам потрібно і що так важко знайти.

Окрім поширених документів, наприклад, Закону України «Про охорону праці», система містить рідкісні нормативні акти: радянські ГОСТ, СНиП, Норми, Інструкції, Правила, які досі діють в Україні, а також «свіжі» документи:

  • Правила по охране труда при строительстве и ремонте объектов жилищно-коммунального хозяйства (НПАОП 45.2-1.02-90)
  • ПІ 2.1.00-107-2000 «Примірна інструкція з охорони праці під час виконання робіт ручним електроінструментом»
  • ДСТУ EN 953-2003 «Безпечність машин. Огорожі. Загальні вимоги до розроблення і конструювання нерухомих та рухомих огорож»

А просто зараз до системи розділ за розділом додаються Правила улаштування електроустановок (ПУЕ) у новій редакції, примірник яких коштує 400 гривень у книжковій крамниці.

ЩО ЩЕ Є В СИСТЕМІ?

  • Фахові новини з охорони праці
  • Електронна версія журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці», яка з’являється в системі на два тижні раніше друкованої версії

Розробка цікава та КОРИСНА, згодні?

Скористатися безоплатним ДЕМО-ДОСТУПом до «Експертус Охорона праці» можна на сайті системи — три дні вільного доступу до системи, щоб переконатися в її користі.

Бажаєте замовити повний доступ до «Експертус Охорона праці»? Це можна зробити онлайн або в редакції: 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback), peredplata@Експертус.com.ua

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36590

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10102

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
31746

Інструктажі з пожежної безпеки: види, порядок проведення

Інструктажі з питань пожежної безпеки — один із найбільш ефективних заходів забезпечення пожежної безпеки на підприємстві. Зі статті ви дізнаєтеся про види протипожежних інструктажів, періодичність проведення інструктажів з пожежної безпеки та перевірку набутих знань.
162927

Правила безпеки праці під час виконання робіт у колійному господарстві

У зв'язку з тим, що робота працівників колійного господарства пов'язана з рухом поїздів і маневровою роботою, вона вимагає ретельного виконання правил і технологічних процесів кожного виду робіт.
52

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді