Для чого Експертус спеціалісту з охорони праці?

Скористайтеся безоплатним ДЕМО-ДОСТУПом до «Експертус Охорона праці» на сайті системи — три дні вільного доступу до системи, щоб переконатися в її користі.

Працюєте у сфері охорони праці вже багато років і не потребуєте якихось підказок?

Не уявляєте, що дасть Вам така система, як «Експертус Охорона праці», адже і так працюється нормально?

Спробуємо познайомити Вас із системою, яка все ж зможе зацікавити справжнього спеціаліста, а також дасть змогу полегшити щоденну працю та витрачати значно менше часу на рутинний пошук документів та змін.

Які переваги Ви отримаєте з «Експертус Охорона праці»?

Головна цінність системи — актуальна нормативно-правова база з охорони праці.
 

ЩО ОЗНАЧАЄ «АКТУАЛЬНА»?

Матеріали системи завжди підтримуються в актуальному стані. Про всі зміни в нормативних документах Ви дізнаєтеся першими завдяки переліку оновлень у системі.

У кожному оновленому документі зазначено останню дату внесення змін. Також Ви завжди можете переглянути не лише актуальні, а й усі попередні редакції документів.

ЩО ЦЕ ВАМ ДАЄ?

Завдяки оперативному оновленню нормативно-правової бази Ви:

1. Будете впевнені в інформації, з якою працюєте. Вам більше не доведеться витрачати час на перевірку актуальності нормативних документів, які зберігаєте в шафі або колись завантажили з інтернету.

2. Не боятиметеся перевірок. Частішають випадки, коли зміни в законодавстві з охорони праці надходять із запізненням або не доходять взагалі, а при перевірках через це виявляються порушення… Ви ж зможете про це не хвилюватися.

3. Заощадите час на пошук документів. Розробляючи систему, наші експерти подбали про те, щоб у ній було саме те, що Вам потрібно і що так важко знайти.

Окрім поширених документів, наприклад, Закону України «Про охорону праці», система містить рідкісні нормативні акти: радянські ГОСТ, СНиП, Норми, Інструкції, Правила, які досі діють в Україні, а також «свіжі» документи:

  • Правила по охране труда при строительстве и ремонте объектов жилищно-коммунального хозяйства (НПАОП 45.2-1.02-90)
  • ПІ 2.1.00-107-2000 «Примірна інструкція з охорони праці під час виконання робіт ручним електроінструментом»
  • ДСТУ EN 953-2003 «Безпечність машин. Огорожі. Загальні вимоги до розроблення і конструювання нерухомих та рухомих огорож»

А просто зараз до системи розділ за розділом додаються Правила улаштування електроустановок (ПУЕ) у новій редакції, примірник яких коштує 400 гривень у книжковій крамниці.

ЩО ЩЕ Є В СИСТЕМІ?

  • Фахові новини з охорони праці
  • Електронна версія журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці», яка з’являється в системі на два тижні раніше друкованої версії

Розробка цікава та КОРИСНА, згодні?

Скористатися безоплатним ДЕМО-ДОСТУПом до «Експертус Охорона праці» можна на сайті системи — три дні вільного доступу до системи, щоб переконатися в її користі.

Бажаєте замовити повний доступ до «Експертус Охорона праці»? Це можна зробити онлайн або в редакції: 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback), peredplata@Експертус.com.ua

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Дотримання вимог охорони праці на елеваторах

Елеватори входять у новий сезон роботи в умовах війни. Поряд з небезпеками воєнного стану, періодичних обстрілів та аварійних відключень електроенергії на підприємства чатують і традиційні небезпеки. Тому роботодавцям необхідно забезпечити постійний нагляд за безпекою на робочих місцях та організовувати технологічний процес відповідно до вимог нормативно - правових актів з охорони праці (далі – НПАОП).
32

Потенційні загрози під час відключень світла на підприємстві

У цій статті розглянемо основні загрози, які виникають під час блекауту, а також рекомендації як підготуватися до блекаутів, щоб убезпечити працівників підприємства від травмувань та інших наслідків, пов’язаних із можливими непередбачуваними відключеннями електроенергії.
397

Комісія з питань охорони праці: завдання та обов'язки

Комісію з питань охорони праці створюють як консультативно-дорадчий орган, у якому представники адміністрації і профспілок спільно вирішують питання безпеки, гігієни праці, виробничого середовища. Про те, як створити таку комісію і організувати її роботу, — далі.
11894

Обмеження та вимоги під час ручного переміщення вантажів працівниками жіночої статі

Зі статті ви дізнаєтеся, чи існують вимоги, обмеження та ризики, які мають враховуватися під час ручного переміщення вантажів працівниками жіночої статі. Також ознайомитеся з нормами підіймання і переміщення важких речей жінками.
63

Режим праці влітку у спекотних умовах

В останні два тижні в Україні встановилася надзвичайно спекотна погода, а отже роботодавцям час подбати про належні умови праці під час роботи в спеку. Зі статті ви дізнаєтеся, за якої температури дозволено виконувати різні види робіт, як запобігти перегріванню організму, а також знайдете зразки супровідних документів.
47343

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді