У Києві двоє працівників постраждало на виробництві внаслідок викиду мікрокристалів вуглецю

Теми:

Нещасний випадок стався 12 січня 2017 року  на орендованій території ПАТ «Квазар» по вулиці Північно-Сирецькій. Повідомлення про груповий  нещасний випадок на виробництві надійшло до Держпраці від керівництва ТОВ «Тесіс». Постраждали працівники саме цього підприємства в результаті викиду розпечених мікрокристалів вуглецю. Постраждалих від нещасного випадку робітників було доставлено до Опікового центру Київської міської клінічної лікарні № 2, де їх госпіталізували з  численними опіками (60% та 70% поверхні тіла). Один з робітників організації «Піллар» не перебував у трудових відносинах із підприємством «Тесіс».

Розпочато спеціальне розслідування, організоване ГУ Держпраці у Київській області, яке з’ясує усі обставини нещасного випадку

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про проведення інструктажів з охорони праці

Перед проведенням інструктажів з охорони праці на підприємстві потрібно видати відповідний наказ. У статті ви знайдете зразок наказу про проведення інструктажів з охорони праці, підготовлений експертом.
77449

Наказ про результати атестації робочих місць

За результатами атестації робочих місць за умовами праці видається наказ про її результати. Скачайте готовий зразок наказу про результати атестації робочих місць та за потреби адаптуйте його до особливостей вашого підприємства.
23865

Спецодяг для кухарів

Кухаря забезпечують спецодягом, спецвзуттям та іншими санітарними засобами. Існують певні вимоги щодо розміру, матеріалів, крою такого одягу та особливостей його використання. Детальніше про спецодяг для кухарів – у статті.
25432

Навчання і перевірка знань з охорони праці працівників закладів освіти

Чинне законодавство вимагає, щоб працівники протягом трудової діяльності проходили навчання і перевірку знань з охорони праці та безпеки життєдіяльності. Про те, як організувати навчання і перевірку знань з охорони праці працівників закладів освіти, — далі у статті.
15162

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді