Наказ про організацію роботи у червні 2022 року

Щоб уникнути збоїв у виробничих процесах та непорозумінь із працівниками, видайте наказ про організацію роботи у червні 2022 року під час воєнного стану.

Під час воєнного стану не застосовують норми ст. 53 «Тривалість роботи напередодні святкових і неробочих і вихідних днів», ч. ч. 3—5 ст. 67 «Вихідні дні» та ст. 73 «Святкові і неробочі дні» Кодексу законів про працю України.

Так скеровує ч. 6 ст. 6 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» від 15.03.2022 № 2136-IX.

Отже, Трійця, 12 червня — це неділя, вихідний. 13 червня — робочий понеділок. День Конституції України, 28 червня, який припадає на вівторок, — робочий день.

Щоб довести до працівників режим роботи на наступний місяць через зміни у законодавстві, видайте наказ про організацію роботи у червні 2022 року.

Любі читачі, команда Експертус Охорона праці продовжує працювати і надавати вам професійну підтримку

У разі, якщо вам потрібні консультація експерта або відповідь на питання, передплатіть зі знижкою 40% електронний журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» або систему «Експертус Охорона праці» чи навчання на базових курсах Вищої школи Охорони праці

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді