Новини за темою Санітарно-гігієнічні норми

Як запобігти перегріванню працівників
У спекотну погоду особливо важко працювати на відкритому повітрі, під сонцем. А якщо за правилами безпеки працівники працюють у спецодязі, то перегрівання організму майже не уникнути. Як захистити працівників від спеки — у порадах від експерта.
4645
Як безпечно пережити спеку на роботі
Улітку причиною нещасних випадків часто стає дія підвищеної температури повітря. Про те, яких заходів безпеки потрібно дотримуватися за умов роботи у спеку, розповіли у Держпраці.
5202
Оприлюднено проект наказу Мінсоцполітики «Про затвердження Правил охорони праці під час виробництва магнію»
Держпраці розмістила для громадського обговорення проект наказу Мінсоцполітики «Про затвердження Правил охорони праці під час виробництва магнію».
587
Затверджено Перелік установ, які проводять роботи з гігієнічної регламентації небезпечних факторів
Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 09.02.2018 № 224 затверджено Перелік установ та організацій, які проводять роботи з гігієнічної регламентації небезпечних факторів.
2316
Проект наказу «Про затвердження Порядку атестації лабораторій на право проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу»
Оприлюднено проект спільного наказу Міністерства соціальної політики України та Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Порядку атестації лабораторій на право проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу».
1600
МОН та МОЗ розробляють нові санітарні норми для використання комп'ютерної техніки в навчальних закладах
Санітарні норми для використання комп’ютерної техніки в Україні застаріли і не враховують зміни в технічних характеристиках, що відбулися за останній час.
487