Статті за темою Інструкції з охорони праці

Посадова інструкція: загальні вимоги
Організаційно-правовим документом, який визначає завдання, права, обов’язки і відповідальність працівника відповідно до займаної посади, є посадова інструкція. Дізнайтеся про основні вимоги до розроблення посадових інструкцій та їх структуру зі статті.
36766
Зразок посадової інструкції інженера з охорони праці
Посадова інструкція провідного інженера з охорони праці визначає функціональні обов’язки, права та відповідальність провідного інженера з охорони праці. Скачайте зразок інструкції, розроблений експертом.
32559
Посадова інструкція інженера з пожежної безпеки
Посадова інструкція інженера з пожежної безпеки встановлює обов’язки, права, основні напрями роботи працівника, відповідального за пожежну безпеку та утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту. Скачайте інструкцію та адаптуйте до умов вашого підприємства.
13015
Інструкція з надання домедичної допомоги
Якщо на підприємстві стався нещасний випадок, саме від ваших дій залежатиме життя та здоров’я потерпілого. Як правильно діяти в критичній ситуації, підкаже Інструкція з надання домедичної допомоги. Скачайте зразок інструкції, розроблений експертом.
187374
Інструкція з охорони праці для бетонаря
Інструкція з охорони праці є нормативним актом підприємства, що містить обов’язкові вимоги безпеки для бетоняра, який виконує роботи з приготування бетонної суміші та укладання її у бетонні й залізобетонні конструкції, складання опалубки тощо. Скачайте повністю інструкцію та ознайомтеся з нею.
304