Статті автора Догадіна Ольга

Як правильно скласти наказ про прийняття на роботу зі шкідливими умовами
Законодавство зобов’язує роботодавців інформувати працівників про умови праці робочому місці. Якщо вони несприятливі — потрібно це вказати у наказі про прийняття на роботу. Як скласти наказ про прийняття на роботу зі шкідливими умовами праці без помилок, дізнайтеся зі статті.
16231
Как правильно составить приказ о принятии на работу с вредными условиями
Законодательство обязывает работодателей информировать работников об условиях труда на рабочем месте. Если они неблагоприятные — нужно это указать в приказе о приеме на работу. Как составить приказ о принятии на работу с вредными условиями труда без ошибок, узнайте из статьи.
1089
Температурний скринінг працівників: як запровадити
Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36682
Как организовать температурный скрининг работников
Проведение температурного скрининга работников — обязательная процедура профилактических мероприятий, направленных на предотвращение распространения COVID-19. Как организовать температурный скрининг на предприятии, кто должен контролировать его и как составить приказ о введении температурного скрининга — отвечает эксперт.
7109
Дистанційна робота працівників у зв’язку з коронавірусом
Оформлення дистанційної роботи в період карантину викликає безліч запитань. Хто з працівників може працювати дистанційно? Яких вимог потрібно дотримуватися, щоб організувати дистанційну роботу без порушень законодавства? Відповіді на ці та інші запитання — у статті.
3575