Статті за темою Медичні огляди працівників

Медичні огляди водіїв транспортних засобів
Медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів проводять, щоб визначити придатність особи до безпечного керування ними. Зі статті ви дізнаєтеся, які види медоглядів водіїв транспортних засобів існують, як їх проводять та яка відповідальність передбачена за недотримання вимог щодо проведення медичних оглядів.
43091
Кабінет передрейсових оглядів водіїв
Передрейсовий медичний огляд водіїв проводиться у кабінеті передрейсових оглядів водіїв. Які вимоги до оснащення цього приміщення — дізнайтеся зі статті.
4404
Медогляди працівників у 2024 році
Якщо працівники не пройшли обов’язковий медогляд і були допущені до роботи, на роботодавця можуть бути накладені штрафні санкції. Зі статті ви дізнаєтеся більше про обов'язкові медичні огляди працівників певних категорій, зокрема: як правильно організувати медичні огляди працівників у 2024 році, чи повинні працівники проходити медогляди під час війни та зможете скачати зразки необхідних документів.
136961
Складаємо список працівників для періодичного медогляду
Роботодавець на підставі Акта визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду, повинен скласти поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медоглядам. Скачайте приклад оформлення такого списку, щоб за зразком розробити власний документ.
18400
Зразок наказу про проведення медичних оглядів
Керівник підприємства перед проведенням медичних оглядів працівників повинен видати відповідний наказ. Пропонуємо вам скачати зразок наказу про проходження медичного огляду, розроблений експертом.
37092
Передрейсовий медичний огляд водіїв
Хто повинен проходити передрейсовий медичний огляд, хто має право проводити передрейсовий медичний огляд водіїв, а також які наслідки для керівників підприємств та медичних працівників за непроведення медоглядів.
68961
Наказ про направлення водія на позачерговий медогляд
Водії при прийнятті на роботу та у процесі трудової діяльності мають проходити медичні огляди. Для направлення водія на позачерговий медогляд керівник підприємства має видати наказ, зразок якого ми пропонуємо вам скачати.
5401