Статті за темою Доплати і надбавки

Оплата праці інженера з охорони праці
Якою буде оплата праці інженера з охорони праці у 2021 році? Для того, щоб дати відповідь на це питання, експерт проаналізував чинні нормативні акти та поділився результатами у статті.
25972
Доплати і надбавки інженеру із охорони праці закладу охорони здоров’я
Чи можна інженеру з охорони праці закладу охорони здоров’я встановити доплату за суміщення посади економіста та надбавку за складність і напруженість у роботі? Як при цьому нараховуватимуть заробітну плату? Відповідає експерт.
4516
Доплата за шкідливі умови праці працівникам освіти
Відповідно до статті 153 Кодексу законів про працю України (КЗпП) на всіх підприємствах, в установах, організаціях повинні створюватися безпечні і нешкідливі умови праці, забезпечення яких покладається на власника або уповноважений ним орган.
1297
Розрахунок доплат за роботу зі шкідливими і важкими умовами праці
Чинним законодавством передбачено пільги та компенсації за роботу у важких і шкідливих умовах праці. Зі статті ви дізнаєтеся, які розміри доплат передбачено законодавством, відповідно до яких нормативно-правових актів розраховується і встановлюється доплата за шкідливі умови праці та як здійснюється розрахунок доплат за роботу зі шкідливими і важкими умовами праці на конкретному робочому місці.
6174