Статті за темою Зразки інструкцій з охорони праці за професіями

Інструкція з охорони праці садівника
Інструкція з охорони праці садівника є документом, що містить обов’язкові для дотримання садівником вимоги з охорони праці при виконанні робіт, визначених його функціональними обов’язками.
3576
Інструкція з охорони праці для підсобного робітника
У статті ви знайдете примірну інструкцію з охорони праці підсобного робітника. За потреби наведена інструкція з охорони праці для підсобного робітника може бути адаптована до умов вашого підприємства.
11219
Інструкція з охорони праці для озеленювача
Інструкція з охорони праці для озеленювача містить обов’язкові вимоги з охорони праці для озеленювача при виконанні робіт, які визначені його функціональними обов’язками. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте до умов вашого підприємства.
6057
Інструкція з охорони праці для машиніста земснаряда
Інструкція з охорони праці для машиніста плавучого земснаряда є нормативним документом, що містить обов’язкові вимоги з ОП для машиніста земснаряда при виконанні робіт згідно з його обов’язками.
1691
Інструкція з охорони праці для кур’єра
Інструкція з охорони праці для кур’єра є нормативним документом, що містить обов’язкові вимоги з охорони праці для кур’єра при виконанні робіт згідно з його обов’язками.
3575
Інструкція з охорони праці провідника пасажирських вагонів
У статті — приклад інструкції з охорони праці на залізничному транспорті. Вона стосується безпечної роботи провідника пасажирських вагонів. Скачайте готову інструкцію, і вам не доведеться розробляти її самотужки.
9079