Статті автора редакція системи Експертус Охорона праці

Конспект вступного інструктажу з ОП для малих підприємств
Для осіб, яких приймають на роботу, інженер з охорони праці має розробити програму вступного інструктажу. Скачайте орієнтовний конспект вступного інструктажу з охорони праці для малих підприємств і адаптуйте його умов вашого підприємства.
10954
Інструкція з охорони праці під час посівних робіт
Положення інструкції з охорони праці під час посівних робіт регулюють питання охорони праці під час виконання посівних сільськогосподарських робіт. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
1716
Зразок інструкції з охорони праці під час приймання, зберігання і видачі пально-мастильних матеріалів
На підприємствах, які займаються зберіганням і видачею пально-мастильних матеріалів, має бути затверджена та введена в дію інструкція з охорони праці під час приймання, зберігання і видачі пально-мастильних матеріалів та заправляння ними машин.
7909
Образец должностной инструкции главного механика
Предлагаем ознакомиться с вариантом должностной инструкции главного механика. Ее можно использовать как основу для разработки собственной инструкции, дополнив необходимыми требованиями с учетом специфики работы.
1527
Аттестация рабочих мест на предприятии, которое частично прекратило работу
В связи с карантином из-за коронавирусной пандемии на предприятиях могут частично прекратить работу некоторые структурные подразделения. Нужно ли в таком случае проводить аттестацию на рабочих местах, на которых временно никто не работает?
620
Приказ о дорожно-транспортном происшествии
Определить меры по результатам служебного расследования ДТП, которое произошло с транспортным средством предприятия, поможет приказ о ДТП. Как его составить – далее в статье.
15